Assessorament documental

El Servei de Documentació atén totes les peticions d’informació i assessorament bibliogràfic i documental formulades pels col·lectius d’usuaris (traductors, assessors lingüístics, docents, empreses, associacions professionals, etc.) que ho requereixen. Ofereix assessorament bibliogràfic i documental als equips que elaboren diccionaris i vocabularis especialitzats i als terminòlegs del Centre.


27 recerques documentals i bibliogràfiques
167 nous registres al fons documental


 

Registres a la base de dades documental (2017-2020)

Aquest any s’han resolt totes les incidències de migració de les dades documentals del Centre a la base Koha, que permetrà augmentar la seva interoperabilitat. També s’ha treballat en la definició de les cerques i en la visualització de les dades de cara a poder implementar aquesta nova eina al llarg del 2021.

Biblioteca en Línia

La Biblioteca en Línia és una aplicació que permet consultar totes les obres de terminologia tècnica i científica que contenen termes en català publicades des de l’any 1932.


15.465 visites a la Biblioteca en Línia
52 noves obres terminològiques en català incorporades


Distribució temàtica de les consultes a la Biblioteca en Línia

Recull d’enllaços a diccionaris especialitzats (Tagpacker)

Tagpacker és una eina que permet compartir a la xarxa els enllaços de recursos web interessants i ordenar-los gràcies a l’ús d’etiquetes que en faciliten la cerca per paraula clau.

El TERMCAT hi té un compte que a finals d’any recollia 1.800 enllaços públics a diccionaris i glossaris especialitzats.